Covid-maatregelen

Covid-19 maatregelen

Bij zaagschoenen.nl staat de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop. De Nederlandse overheid neemt maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus (COVID-19).
Deze maatregelen raken onze klanten en medewerkers.

Openingstijden

Houd de www.zaagschoenen.nl website in de gaten voor actuele openingstijden.

Bezorging

We blijven alle producten gewoon thuis bezorgen. In verband met het coronavirus zal de GLS bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst van het pakket zelf tekenen. Zij vragen de ontvanger om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld. Dit doen ze om het contact tussen mensen te minimaliseren.

Levertijd

Er is voldoende voorraad op de producten die op de website staan weergegeven. Voor onze leveringen werken we samen met GLS. Zij hebben momenteel extra uitdagingen, vanwege de situatie rondom het Coronavirus. Daarom neemt GLS momenteel de volgende maatregelen.

Door chauffeur afleveren aan ontvanger

Ondanks dat gesteld is dat het coronavirus niet kan worden overgedragen via bezorging van pakketten of vracht kiezen wij ervoor contact via bijvoorbeeld de handscanner zoveel mogelijk uit te sluiten. In plaats van de handtekening van de ontvanger noteert de bezorger nu de voor- en achternaam van de ontvanger en schrijft de laatste drie tekens van het getoonde legitimatiebewijs (zoals een paspoort ID-kaart of rijbewijs).

Door ontvanger afhalen bij GLS PakketShop

Met de FlexDeliveryService of na ontvangst van een Niet Thuis Bericht kan worden gekozen voor levering via een GLS PakketShop. Ook om contact te vermijden bij het afhalen van het pakket, kan de ontvanger zich beperken tot het aan de GLS Pakketshop-medewerker noemen van de persoonlijke 5-cijferige GLS ID-code die per e-mail en/of SMS-bericht is ontvangen. Bij een juiste invoer vervangt dit het plaatsen van een handtekening.

Afleveren met neerzettoestemming

Met de FlexDeliveryService of na ontvangst van een Niet Thuis Bericht kan door de ontvanger toestemming worden gegeven voor het achterlaten van het pakket op een specifiek aangegeven plaats.

We vragen onze klanten en de ontvangers de omstandigheden van onze medewerkers te respecteren. Alleen samen kunnen we de continuïteit van de fijnmazige distributie ook in deze crisis waarborgen.

Op de website van GLS staat telkens de laatste informatie over bezorging in heel Europa.